Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Fantastisk sommer

 

Nu er det ved at være en uge siden, jeg kom hjem fra WOC i Frankrig. Sommerens indtryk og oplevelser er ved at bundfælle sig, og hvilken sommer det blev.

JWOC i Polen blev en fantastisk oplevelse, hvor jeg blev den mest vindende junior nogensinde, som var mit mål. Efter JWOC blev det kun til et par dages pause, inden jeg begyndte at se frem mod det næste mål: WOC i Frankrig. Det var hårdt at skulle skifte fokus så hurtigt og prøve at nå andet formtop på en sommer. I sær den fysiske træning føltes nogle gange lidt hård, og sprinten til WOC viste da også, at min fart ikke var helt så god, som den burde være.

Derimod har den tekniske træning været super fed gennem hele sommeren. Jeg har fået trænet rigtig meget i svære, stenede terræner i Frankrig og Slovenien. Jeg tror helt klart, at jeg har holdt gang i motivationen til at satse på endnu et mesterskab efter JWOC, fordi terrænet var så teknisk og fedt i Frankrig. I sær mellemdistancen så jeg rigtig meget frem til, og nok også derfor lykkedes jeg så godt på denne distance.

Efter precampen i Frankrig i starten af juli må jeg indrømme, at jeg ikke helt følte, at jeg beherskede terrænet. Konkurrencerne i Slovenien hjalp rigtig meget. Terrænet var ikke helt så ufremkommeligt her, og derfor kunne jeg lettere få noget flyd i min orientering. Jeg fik så noget selvtillid.

På træningerne i Frankrig lige inden WOC startede, begyndte jeg også at mærke et flyd, og jeg følte mig klar til konkurrencerne.

På mellem kvalifikationen lavede jeg en stor fejl på en post, men ellers holdt jeg en god fart. Jeg fik bevist over for mig selv, at jeg beherskede dette terræn, når bare jeg havde fuld fokus på orienteringen. Derfor var min plan til mellemdistancen aldrig at slippe teknikken og stoppe når, hver gang jeg blev i tvivl. Denne taktik gjorde ikke, at jeg løb en fantom tid, men jeg sikrede mig imod at lave store bom. Denne taktik viste sig at være rigtig god i Frankrig, og derfor sidder jeg nu herhjemme med en skøn sølvmedalje.

 

En seniormedalje før jeg faktisk er blevet senior!? Det var jo ikke lige noget, jeg regnede med. Jeg havde troet, at jeg i løbet af de næste par år stille og roligt skulle klatre op ad resultatlisten. Med en placering som nummer to kan jeg næsten ikke kravle længere op. De næste år kan helt sikkert blive hårde, hvor jeg måske ikke kan matche den præstation, som jeg lavede i år. Jeg er dog helt klar til at kæmpe, og jeg skal nok vinde flere medaljer i fremtiden!

Additional information