Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Tilbage om 3 uger!

Nu er der snart ikke længe til at jeg er "back on track" og jeg glæder mig helt sindsygt! Alternativ træning er noget af det kedeligste jeg ved.

VM blev overhovedet ikke som jeg havde håbet. Jeg havde alt for mange smerter til at kunne løbe mellem eller sprint. Jeg havde virkelig set frem til dette VM, fordi terrænet var så specielt og jeg følte at det kunne passe mig rigtig godt. Men jeg prøvede at holde gejsten oppe og bakke op om resten af holdet.

Det var så vandvittig fedt at se, at så mange præsterede så godt som de gjorde. Der er selvfølgelig en præstation som for mig overstiger alle de andre. Hatten af for min seje lillesøster, som endnu en gang beviste at hun høre til i toppen.

Hun er fandme sej!

Det er nemt at være til mesterskab når der er så god stemning og alle bakker op om hinanden. Jeg er stolt over at være en del af så fedt et hold, som også bakker op om dem der er rigtig skuffede. De fleste dage hoppede jeg op på cyklen og trampede nogle watt i pedalerne. Området var fantastisk at cykle i, så der skal jeg helt sikkert ned en anden gang.

Jeg har nu holdt pause i ca. 4 uger og vi planlægger at jeg kan begynde genoptræning sidst i september. Det betyder jo desværre at resten af min sæson mere eller mindre er forbi. Jeg kommer i hvert fald ikke til at kunne løbe de afsluttende World Cup afdelinger. Det er også vigtigt at jeg giver foden ro og går langsomt frem. Vi skal nødigt risikere at det sker igen! Så jeg begynder allerede nu at se frem mod næste år og nye udfordringer.

Additional information