Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Sejr i Smålandskavlen

I weekenden havde jeg min debut for OK PAN Århus, og hvilken storslået debut det blev: Sejr i Smålandskavlen!

Smålandskavlen var den første konkurrence, som vi sammen skulle løbe som hold. Dog var det ikke helt nyt for mig at løbe sammen med de andre piger. Signe og Maja har jeg løbet sammen med ved de store stafetter gennem Ulricehamns OK, og jeg har løbet junior-vm stafet med både Signe, Maja og Emma. Så vi kender hinanden godt som stafetløbere.

Da Smålandskavlen var debut, vidste vi ikke, hvad vi kunne forvente os af resultatet. Derfor blev der tænkt mere på processen. For mig føltes løbet ikke så meget som stafet, da vi havde individuel start til natløbet. Der startede dog en løber ud hvert minut, så jeg vidste, at der ville være mange løbere i skoven. Jeg havde derfor fokus på at skulle orientere selvstændigt og tro på, at jeg selv var den bedste natløber. Det viste jeg så også at være den dag. Da jeg kom i mål førte jeg med 7 min, og forspringen endte med at være på over 6½ min.

Jeg løb et rigtigt godt løb, hvor jeg lykkedes rigtig godt med mit temposkifte. I de enkle partier fik jeg lagt kompasset på og ellers holdt et godt tempo. I de mere tekniske områder fik jeg sat tempoet godt ned og stoppet ved tvivl. Dog lavede jeg en fejl i butterflyen, hvor jeg ikke var skarp nok med kompasset ind i posten. Jeg var ellers på vej over mod den rigtige sten, men så blev jeg usikker og lavede en lille sløjfe. Det var vist også den eneste fejl. Vi havde en lille runde på en høj i slutningen af banen. Her kørte det virkelig godt. Jeg fik forenklet og brugt kompasset fint, så jeg kunne holde tempoet oppe. I slutningen af banen var det meget løbsbetonet, så det gjaldt bare om at komme hjem.

Holdet startede ud på jagtstarten søndag morgen med et godt forspring, som ikke bare blev holdt men faktisk forøget. Alle på holdet løb nogle rigtig gode ture, så vi leverede en super holdindsats. På de større stafetter bliver der selvfølgelig en del flere gode hold at kæmpe imod, men vi skal nok tage kampen op. Vi vil helt sikkert prøve på at kæmpe med, hvor det er sjovt.

Additional information