Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Orienteering Achievement of 2011

I tirsdags sad jeg på Club La Santa på Lanzarote og fik en sms om, at jeg havde vundet Orienteering Achievement of 2011. Jeg blev super glad og stolt over, at så mange orienteringsløbere rundt om i verden har stemt på mig. Tak for det.

Nu er jeg kommet hjem fra Lanzarote, og jeg er blevet mødt af en masse lykønskninger, for mange har hørt om kåringen i avisen eller radioen. Det er fedt, at orientering er kommet mere i medierne.

Vintertræningen er kommet godt i gang for mig, og jeg er efterhånden kommet op på en god løbemængde. I denne uge har jeg som sagt været på Club La Santa, hvor jeg fik lavet en masse sport. Det var skønt at komme ned til noget varme og en masse fede sportsfaciliteter. Det blev ikke til så meget løbetræning, men jeg fik til gengæld lavet en masse andre ting med kvalitet i.

I sidste weekend havde vi fællessamling for junior- og senioreliten, hvor der blev løbet meget. Vi fik også snakket en masse og fik særligt diskuteret de krav, som EOC- og WOC-terrænerne stilller. Hen over julen kommer det til at stå lidt stille orienteringsmæssigt, men jeg glæder mig bare til at tage fat på det o-tekniske arbejde igen efter jul. Vi har allerede den første senior-samling d. 6.-8. januar.

Og så vil jeg bare sige: Glædelig jul og godt nytår til alle.

Additional information