Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Status på EM

Det blev ikke et EM, som jeg havde drømt om, men jeg tager mange gode ting med fra mesterskabet.

På kvalifikationerne følte jeg mig ikke særlig skarp teknisk eller fysisk. Det var dog nogle fine kvalifikationsløb, hvor jeg tog mig sikkert videre. På mellemdistance finalen håbede jeg, at jeg havde løbet mig selv i gang, både teknisk og fysik. Der var dog ingen af disse ting, som fungerede. Fra starten følte jeg, at terrænet gav mig stor fysik modstand. Jeg fik for meget fokus på komme fremad, og kortet og teknikken fik for lidt opmærksomhed. Det gjorde, at jeg sløsede og lavede fejl, og dette fik stresset mig, så jeg ikke tog mig tiden til at tage de rigtige beslutninger. Det var ikke en god dag i skoven.

På langdistance finalen havde jeg en helt anden teknisk ro, og jeg løb rigtig godt i de tekniske områder. Halvvejs på banen fik jeg taget et dårligt vejvalg, som kostede mig meget tid. Sidst på banen tabte jeg også en del tid, fordi jeg blev meget træt. Jeg må nok bare erkende, at fysikken ikke er der, hvor jeg gerne vil have den. Jeg var dog rigtig tilfreds med løbet og glad for 12. pladsen.

På stafetten løb jeg rigtig godt, hvor jeg havde fuld kontrol på min egen teknik, og jeg følte, at fysikken var god. På den sidste del af banen, som var down-hill-orientering, måtte jeg dog se mig løbet fra. Mine korte ben kunne bare ikke bevæge sig hurtigt nok, og jeg tabte en del sekunder. Jeg er rigtig glad for 4. pladsen, men det kunne selvfølgelig være skønt med en medalje. Næste gang bliver det vores tur til at få sådan en stafetmedalje.

Lige nu føler jeg mig rigtig motiveret for at træne hårdt, for jeg vil altså føle mig bedre løbende til vm. I den næste måneds tid står den på grundtræning, hvor jeg skal have en masse kilometer i benene. Det bliver meget mængdetræning, men jeg skal også have et par højintensitetspas om ugen. De to seneste dage har jeg kiksstartet træningen med sprintintervaller i Århus Midtby i går aftes og terrænintervaller med EC her til morgen. I weekenden er der iagttagelsesløb til vm, hvor jeg dog allerede er forhåndsudtaget. Jeg vil bruge løbene som god konkurrencetræning, så jeg vil ikke løbe og spare mig. Jeg skal jo i form, og det skal jeg nok komme inden vm!

Additional information