Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 4. plads på mellem-finale!

I går var det så endelig tid til finalen på mellemdistance ved dette års VM. Det er den distance, som jeg har set mest frem til, og det er også der, hvor jeg har haft de største forventninger til mig selv. Målet var en medalje. Det blev det ikke til, men jeg er rigtig glad og stolt over min 4. plads.

 

 

Efter sidste års sølvmedalje på mellemdistancen var det lidt svært at lave målsætningen for dette års mellemdistance. Terrænet sidste år i Frankrig passede mig rigtig godt, så jeg var ikke sikker på, at jeg kunne gentage succesen i år. Lige præcis derfor virkede målet om en medalje, som et godt mål. Det skal jo være noget, som jeg kun med en rigtig god præstation kan nå.

Jeg var lidt nervøs inden gårsdagens finale, fordi jeg virkelig ønskede at præstere godt. Jeg havde lagt en taktik, som gik ud på at være sikker i kortlæsningen og præcis med kompasset. Terrænet var til tider diffust med dårlig sigt, så jeg tror, at jeg havde fået lagt den rigtig taktik. Jeg kom fint i gang med løbet, hvor jeg dog lige var usikker på post 3 og 4 og taber lidt tid.

På den midterste del af banen løb jeg rigtig godt, hvor jeg løb kontrolleret men stadig med god fart. Sidst på banen taber jeg noget tid, hvor jeg nok bliver lidt for defensiv og usikker. Jeg får stoppet godt op og laver ikke større fejl, og jeg får derved fulgt min taktik. Jeg er rigtig tilfreds med mit løb, og jeg nød det hele vejen!

I år var jeg ikke god nok til en medalje, men jeg er med oppe i toppen, og det er jeg virkelig glad for.

 

I morgen står den så på langdistance-finale. Det bliver en rigtig hård udfordring, hvor jeg helt sikkert bliver presset både på fysikken, teknikken og det mentale. Jeg er meget i tvivl om, hvordan jeg står i forhold til de andre, når det bliver så lang en bane. Derfor vil jeg fokusere rigtig meget på processen, og så må jeg se, hvad det kan række til. Jeg glæder mig rigtig meget til at få kortet i hånden i morgen.

Additional information