Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Danish Spring med OK PAN sejr

I weekenden løb jeg årets første stafet sammen med de andre PAN-piger. Og vi fik startet sæsonen godt med en sejr.

De sidste par uger har jeg været i gang med genoptræning, efter jeg har haft lidt problemer med en slimsæk ved akillessenen. Det er gået rigtig fint fremad, og jeg har ikke haft nogle tilbagefald. Jeg har haft god kontakt med en fysioterapeut, som har givet mig nogle gode retningslinjer for, hvor meget jeg burde kunne løbe. Til Danish Spring skulle jeg helst kun løbe en gang hurtigt, og jeg valgte stafetten for at få en god stafettræning og støtte op omkring holdet.

Derfor skulle jeg bare løbe roligt på chasen, men det var virkelig svært, når der var så mange andre løbere omkring mig. Det blev endnu sværere på anden runde, hvor jeg blev fulgt af en med headcam. Jeg gad jo ikke se alt for langsom ud!

Lørdag aften løb Signe og Josefine en fin 2. plads i hus, så søndag skulle Ane, Ita og jeg se om vi kunne få den samlede sejr i hus. Jeg løb 2. tur, som var den korteste. Det var for at skåne akillessenen lidt. Jeg blev sendt ud et stykke tid efter, så jeg skulle ud og lege pacmann. Jeg fik hurtigt hentet nogle af de andre hold, så det gav bare motivationen et ekstra hak opad. Jeg fik sendt Ita ud i 2. position. Hun løb et rigtig godt løb og sikrede os dagens og den samlede sejr. Så fik vi startet sæsonen, som vi havde håbet.

 

Lige nu er jeg i Gøteborg, hvor jeg får løbet nogle fede træninger. På tirsdag skal jeg med resten af holdet til Tjekkiet på påskecenter, hvor vi forhåbentlig også får løbet nogle rigtig gode træninger. Her håber jeg på at kunne løbe en del, og måske jeg kan løbe to gange nogle af dagene. Det begynder at ligne noget med løbetræningen!

Additional information