Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 VM nærmer sig

Torsdag morgen rejser jeg sammen med resten af landsholdet til Finland og allerede på søndag skal jeg løbe første vm-distance.

I torsdags havde jeg sidste eksamen, og det var virkelig skønt at få overstået, så jeg kunne rette al min fokus mod vm. De sidste par dage har jeg fået slappet godt af og genfundet en masse overskud efter en lidt hård eksamensperiode. Jeg har fået nørdet godt, og jeg føler, at jeg er ved at være mentalt klar til de udfordringer, som jeg nok møder i Finland. Den fysiske træning er droslet ned den seneste uge, og jeg er ved at føle mig frisk og hurtigt løbende. I morges havde vi i EC'et en god gang intervaller i Mindeparken, hvor jeg virkelig følte, at jeg kunne trykke på fysisk. Det føles skønt!

Nu glæder jeg mig virkelig bare til at komme afsted til Finland og snart komme i gang med konkurrencerne. Når jeg sidder og følger med i junior-vm, får jeg virkelig lyst til selv at komme ud og konkurrere. Jeg vil også ud og vise, hvor god jeg er! Den motivation og positive energi jeg har, vil jeg putte i mine nørderier, så jeg er godt forberedt, når vi starter på søndag. Det bliver fedt!

Additional information