Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Skuffende VM

Det blev et vm uden podieplaceringer for mig, så resultatmæssigt blev vm slet ikke så godt som jeg havde håbet. Dog tror jeg, at det blev et vm, som jeg kan lære rigtig meget af.

To individuelle 11. pladser og en 7. plads på stafetten blev det til. På langdistancen løb jeg fint, men jeg ramte vist ikke spændingsniveauet ordentlig, og lavede nogle småfejl. På mellemdistancen følte jeg, at jeg var det rigtige sted mentalt, og jeg startede rigtig godt ud. En dårlig udløbsretning, hvor fokus vist mere var på at løbe stærkt end at læse kortet, kostede 1½ min. Herefter stressede jeg lidt og fik udført langstrækket dårligt, som yderligere kostede et minuts tid. Jeg kom dog ind i en god rytme igen og løb mig op på en 11. plads på sidste del af banen. Det var dejligt at se, at jeg egentlig havde farten til at lave et godt resultat. Det må jeg tage med videre.

På stafetten løb jeg en rigtig god 2. tur, hvor jeg fik løbet os op fra en 5. til en 2. plads. Her sad nærmest alle posterne lige i skabet, og det var så skønt endelig at løbe godt på en finale. Desværre havde Emma ikke en særlig god dag i skoven og vi endte som nr. 7.

Det blev altså ikke et vm, hvor jeg fik blandet mig i toppen. Jeg er selvfølgelig rigtig skuffet, men mest af alt er jeg bare super motiveret for at træne rigtig hårdt frem mod næste års vm i Italien. Om to uger kan jeg også få en revanche, når jeg skal løbe World Games i Columbia. Det glæder jeg mig virkelig til, og efter nogle rolige dage siden vm er jeg lige begyndt med den hårde træning frem mod World Games. Formen kan forhåbentlig lige nås at blive boostet inden afrejse.  

Additional information