Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Skuffende sæsonafslutning

Trods akillesseneproblemer har jeg egentlig fået trænet fint i september, og derfor håbede jeg at kunne levere nogle gode resultater i Schweiz til World Cup afslutningen. Sådan blev det desværre ikke.

 

På lørdagens mellemdistance løb jeg egentlig fint meget af vejen. Jeg fik ikke startet rigtig hurtigt ud, og mistede desværre lidt tid i starten. Jeg tabte noget tid på nogle småvejvalg, hvor jeg kom til at rutsje lidt rundt på skrænterne. Derefter fik jeg lavet en kæmpe hjerneblødning, hvor jeg troede, at jeg var kommet meget længere, end jeg egentlig var. Det kostede 2 min. og så raslede jeg godt ned af resultatlisten. Herefter havde jeg lidt ærgrelse at løbe ud og tempoet kom endelig op. Det kunne ses på stræktiderne, hvor jeg havde nogle gode tider. Jeg må tage en masse erfaringer med fra løbet og bruge det frem mod næste sæson.

Søndagens sprint blev heller ikke et godt teknisk løb for mig. Jeg tog et par dårlige vejvalg, og jeg følte mig generelt stresset og forvirret undervejs. Jeg havde bestemt ikke fundet min gode sprintteknik frem, så der er også en del at arbejde med her.

 Det, som jeg kunne glæde mig over i weekenden, var, at jeg fik en samlet 4. plads i World Cuppen. Inden weekenden lå jeg nr. 5, men da Tatyana Riabkina (Rus) ikke stillede op, kunne jeg avancere til 4. pladsen.

Jeg havde en rigtig god start på sæsonen, hvor jeg var på podiet til World Cuppen i New Zealand og blev nr. 5 til NORT. Resten af sæsonen har ikke været særlig prangende for mig, og jeg lykkedes hverken med at præstere til WOC eller her til World Cup finalen. Det giver mig rigtig stor lyst til at træne en masse denne vinter, så jeg kan være i storform, både fysisk og psykisk, og levere mange gode resultater til næste sæson. Desværre har jeg nogle problemer med mine akillessener, så dem skal jeg have styr på først. I morgen skal jeg lægge en plan med fyssen, og så må jeg nok være tålmodig og struktureret, så jeg kan få det bedste ud af min træning.

Resultater og gps fra weekenden kan findes her http://www.ol-weltcup.ch/en/

Additional information