Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Træning der rykker

Nu begynder jeg endelig at kunne lave noget træning der virkelig rykker. I tirsdags løb jeg mine første 'rigtige' intervaller siden jeg blev skadet før VM.

Der er stadig stor begrænsning på løbemængden, men jeg fik dog lov til at løbe 10min hurtigt. Det passede super med, at EC løb 2min intervaller med AGF. For mig blev det så kun til 5stk men dem er jeg lykkelige over. Det var lækkert at presse kroppen ved løb igen, og det kunne mærkes at det var længe siden. Jeg følte mig lidt rusten og det føltes hårdt. Men jeg er dog positiv over mit tempo, for det virker som om at jeg stadig har et højt tempo i kroppen, så det er bare fedt.

I denne uge har jeg 5 løbetræninger som sammenlagt giver 135min og næste uge bliver det 165min. Så det begynder at nærme sig nogle fine mængder og jeg er glad over den hurtige progression. Jeg mærker overhovedet ikke noget til min skade, så det virker til at alt kører efter planen. Ud over min løbetræning får jeg trænet en del intensiv træning på crosstrainer med min gode træningsmakker Andreas Bueno og hans træner Frank. Desværre er Andreas også skadet, men vi bakker hinanden godt op og presser hinanden til grænserne.

Additional information