Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 2. plads i Vintercuppen

Så er den store Vintercup endelig gået i gang. Det er selvfølgelig det helt store mål gennem vinteren. Efter prologen har jeg håneretten i lejligheden Smile Selv med et urimelig højt handicap formåede jeg at sikre en 2. plads.

 

Jeg er blevet tildelt handicap 96 % og det er selvom at jeg har været skadet hele efteråret og terrænerne er jo ikke hjemmebane for mig i forhold til de andre klasseløbere. Så der skal arbejdes hårdt for hvert eneste point. Se link til banerne: http://www.soenniksen.dk/vintercup/prolog2011/Vintercup2011-prolog.pdf

Træningen går efter planen, stille og roligt. Mandag og tirsdag fik jeg løbet hurtigt i terræn. Puha det var rigtig hårdt for lårene! Men fedt at give den gas i skoven med de andre EC løbere. Især når jeg får lov at vinde o-intervallerne. Jeg kan mærke at der skal arbejdes med teknikken, den er langt fra det niveau jeg havde i sommer, men det er vel som forventet.

Næste weekend er det så sæsonafslutning med de sidste afdelinger af ranglisten samtidig med afslutning/opstartssamling. Det bliver fedt at se dem der ikke har deres hverdag i Århus, og få lov at løbe sprinten lørdag. Jeg stiller ikke op til søndagens Jættemil, da jeg ikke kan holde til at løbe den distance. Det er ærgeligt ikke at kunne være med og presse de andre. God tur til alle der skal ud og give den gas!

Additional information