Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Jul efter bogen

Så er julen ovre og jeg er vendt tilbage til Århus klar til nytår og træning. Julen blev traditionen tro holdt med familien med alt det der hører til. Juleaftensdag sammen med min mor's familie hjemme i Virklund, det betyder god mad, hygge og selvfølgelig gaver. 1. juledag tilbringer vi med min far's familie i Flamsted, hvor der igen er god mad og efterhånden mange små børn som giver et dejligt liv i det lille hus.

December måned har ikke været den træningsmåned som jeg havde håbet på, der har været op og nedture. Jeg startede rigtig godt ud den første 1.5 uge, hvor jeg løb en del timer og masser intensitet. Præcis som jeg kan lide det.

Den første nedtur kom søndag morgen på landsholdssamling, hvor jeg vågnede op med ondt i foden. I første omgang føltes det som det træthedsbrud jeg fik i sommers, så al træning blev straks lagt på is indtil jeg kunne få det undersøgt. Om onsdag var jeg forbi en læge som skannede foden og kunne ikke se noget. Smerterne var også aftaget og vi aftalte at jeg kunne begynde at træne let og så skulle jeg skannes efter en uge.

Månedens positive del var skanningerne. Ingen af dem viste tegn på noget alvorligt og jeg har nu trænet normalt i en uges tid. Det er skønt, men man kan ikke lade være med at være lidt urolig og opmærksom.

Selv som eliteudøver byder december på julefrokoster og det er altid farligt. Sandsynligheden for at blive syg er stor. 3 julefrokoster på 4 dage blev for meget og jeg har døjet med sygdom den sidste 1.5 uge. Jeg er meget opmærksom og klarer at træne fornuftigt uden at det forværres. Nu har jeg kun er fest tilbage som skal klares uden de store problemer, forhåbentligt.

Nytårsaften skal tilbringes med god mad og vin sammen med nogle drenge fra min gamle gymnasieklasse. Det er altid hyggeligt at mødes med gutterne og så må vi se hvad aftenen ellers bringer.

Håber alle har haft en dejlig jul og at I kommer godt ind i det nye år. Så ses vi på den anden side.

Additional information