Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Dobbelsejr til Halden i 10mila

Foto: Torben Utzon

Sidste weekend var en stor succes for mig og klubben. Vi havde længtes efter sejr i 10mila og i år kom den og endda to stk.

 

For mig var det rigtig fedt at blive betroet med en så afgørende tur som 9.tur er. Det lagde selvfølgelig også et vist forventningspres på mig. I ugen op til 10mila var jeg lidt usikker på kroppen, for en uge inden 10mila var jeg kørt helt i bund. Jeg havde trænet rigtig hårdt i et par uger og jeg var meget træt og pulsen kom ikke op på intervallerne. Så jeg skulle hvile rigtig meget frem mod stafetten, men man er altid nervøs for om formen så også vil være der. Men om torsdagen fik en god feedback fra benene, da jeg var ude og løbe et par o-intervaller. Farten begyndte at komme og jeg følte mig frisk. FEDT!

Selve 10mila var en stor oplevelse. Det var sjovt at gå ud i front 5sek foran Daniel Hubmann og vide at jeg bare skal prøve at være med ham ind. Vi havde inden snakket om at Olav nok skulle slå Hans Gunner på sidste, så jeg følte lidt at der var mest pres på Daniel for at slå hullet. Jeg forsøgte at få en sikker start og komme godt i gang med turen. Planen var at holde mig til Daniel når det var muligt, men den plan skred ret hurtigt. Jeg klippede posten i starten af vores langstræk først og så var det mig der måtte tage et initiativ. Jeg valgte det sikre udenom på vejen og kunne se tilbage på at Daniel valgte et andet initiativ. FUCK. Jeg skulle jo løbe sammen med ham. Nå, der er ikke andet for at trykke på på vejen og så sørge for mindske hullet. Det sjove var så at jeg var foran da vi kom til posten og jeg kunne forsøge at få ro på igen. 

Fra halvvejs på banen gik det nedad for mig. Jeg begyndte at mærke at jeg ikke kunne holde Daniels tempo i terrænet og han begyndte at få et hul. Heldigvis for mig lavede han en lille fejl og jeg fik et tiltrængt hul. Til sidst på banen blev jeg lidt for defensiv og Daniel sneg sig indenom på et bedre vejvalg og derfor gik jeg i mål 15sek efter ham, Desværre :(

Trods at jeg ikke holdt føringen havde jeg fuldført opgaven til punkt og prikke. Jeg havde løbet et rigtig godt teknisk løb, holdt afstanden til Kalevan Rasti og næsten holdt Daniel. Så vidste at den næsten var hjemme og blev da også mødt af alle holdkammeraterne der var imponerede og glade.

Så nu har jeg også prøvet at vinde 10mila og regne ikke med at stoppe her. Man får lyst til at vinde flere af de store stafetter, så bare vent til Jukola senere i år!

Additional information