Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 VM iagttagelsesløb

I pinsen var der iagttagelsesløb til VM. Det var tre vigtige løb som skulle vise at jeg helt sikkert skulle med til VM, samtidig med at det var en mulighed for at se hvordan jeg stod i forhold til de andre og specielt en tilbagevendende Tue. Men sådan skulle det ikke gå. Resultatet af weekenden blev: UDGÅET, SKADET og IKKE STARTET.

Jeg var rigtig opsat på at gøre det godt og i lørdags var jeg rigtig tændt inden mellemdistancen. Jeg lagde ud i et tempo jeg synes var fornuftigt. Jeg følte ikke at jeg bare bragede afsted, men holdte lidt igen for ikke at få syre for tidligt. Det gik også rigtig fint lige ind til kort før post 5, hvor jeg faldt og fik en pind i hånden. Da jeg røv pinden ud begyndte det at bløde ret kraftigt og jeg så ingen grund til at fortsætte. Så det var bare at stikke to fingre i såret og løbe tilbage til stævnepladsen. Senere viste det sig så at jeg havde strækvinder på de fire første poster, så noget positivt kunne jeg tage med.

Søndag var jeg blevet labbet sammen til langdistance i Frederikshåb på en meget varm sommerdag. Jeg startede roligt ud, men allerede efter 20min følte jeg mig helt død og tempoet faldt. Det var meget hårdt mentalt at kæmpe mig igennem krisen, men 20min senere følte jeg mig pludselig ovenpå igen og så kunne jeg køre på resten af vejen. Teknisk blev det til nogle småfejl rundt omkring men ikke noget stort. På vej mod næstsidsten førte jeg med omkring 1min til Tue, men selvfølgelig skulle jeg falde og hamre låret mod en træstub. Det blev til et ordentlig trælår og jeg måtte humpe de sidste par poster hjem. Det blev til en fin 2.plads. Jeg ville så gerne have haft den sejr, men desværre går det sådan nogle gange.

Mandag kunne jeg ikke stille op til start på sprinten. Pga. låret kunne jeg knap gå, så jeg blev tilskuer til det sidste løb. Nu forventer jeg at der går et par dage inden jeg kan gå ordentligt og begynde at træne igen.

 

Additional information