Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/e/bobach.eu/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Gentagelse af 2011??

I 2011 blev jeg skadet kort før VM som holdt mig fra årets store mål. Nu er spørgsmålet om jeg er ved at gøre det en gang til.

I dag løb jeg mellemdistance ved World Cuppen i Schweiz, hvor jeg glædede mig til at se hvordan træningen er gået på det sidste. Jeg har trænet en del og begynder at føle mig stærkere og derfor var jeg ret spændt inden konkurrencen. Jeg havde ikke nogen resultatmålsætningen, men mere et mål for min præstation. Generelt løb jeg et teknisk løb som jeg gerne ville, hvor jeg har et godt flow og er på forkant. Jeg laver dog en tosset fejl til post 23. Det var bare for DUMT.! Da jeg egentlig godt bemærkede at jeg blev usikker. Ud fra stræktiderne kan jeg da også se at jeg har haft en fint tempo der havde rækket til en placering omkring top 20. Det ville jeg have været godt tilfreds med i et så stærkt felt.

Men nu til de mere sørgelige dele af dagens løb. For at hoppe lidt tilbage i tiden, så har jeg det sidste stykke tid haft problemer med smerter i anklen, hvis jeg lander på en bestemt måde med foden. Jeg har sagtens kunnet løbe og har måtte bide smerterne i mig en gang i mellem. Men overhovedet ikke noget slemt. Så jeg fik lavet en MR, for at få afklaret hvad problemet var. Det er nu nogle uger siden at jeg fik svar. Det viste sig at jeg havde en forstadie til et træthedsbrud i anklen(igen). Præcis samme skade som for et år siden. 

Lægen fortalte at det ikke skulle være et problem og at jeg nok skulle kunne løbe VM og NORT og så gøre noget ved det senere. Men på vej til post 6 på dagens bane lander jeg meget slemt på foden da jeg skal passere en grøft og det giver det hidtil største smerte i foden. Det gjorde så ondt at jeg med det samme overvejede at gå hjem, men jeg havde sådan glædet mig til dette løb at jeg fortsatte. Det blev så småt bedre, men resten af banen havde jeg smerter af og til, og jeg måtte holde lidt igen ned ad. Så føler at jeg havde lidt mere end stræktiderne viser. Her til aften gør det ondt og gå og føles meget som sidste år.

Lige nu er det svært at være så positiv, men jeg har dog en tro på at jeg godt kan blive klar til VM. Det kræver omstrukturering af planen og formentlig en masse alternativ træning. Men mest af alt håber jeg på at det om et par dage er meget bedre og at det bare er en forskrækkelse..

 

Additional information